Foto: 20th Century Fox (via Warner Bros.)

10. Bad Times at the El Royale

Het is het jaar 1959. Een bankovervaller verstopt een gestolen zak met geld onder de vloer in een hotelkamer in het El Royale. Hij wacht op zijn bondgenoot, maar voordat die kon komen werd de overvaller neergeschoten. Tien jaar later checken er vier gasten in bij het hotel, allemaal met een andere reden. De één is nog raarder dan de ander. Iedereen die aanwezig is in het hotel krijgt de kans om iets goeds te doen en zichzelf te redden, voordat alles helemaal fout gaat.

Bad Times at the El Royale was definitief de meest verrassende film die ik dit jaar heb gezien van mijn beste films van 2018 lijst. De film begon namelijk normaal tot iedereen iemand anders bleek te zijn en alles helemaal mis ging. Ondanks het feit dat het een hele vreemde film was heb ik me toch zeker wel vermaakt. De film bevat ook zeker een aantal goede acteurs waardoor de film alleen maar beter wordt. Neem bijvoorbeeld Chris Hemsworth, die in deze film een soort gestoorde hippie is. Hilarisch!

Ondanks het feit dat Bad Times at the El Royale dus een beetje een vreemde kant heeft, verdient het zeker een plek in mijn top tien beste films van 2018.