In FIFA 19 Ultimate Team zijn er kaarten beschikbaar voor alle spelers in het spel. Wanneer spelers in vorm zijn kunnen ze een geüpgradede kaart krijgen en dit kan aardig oplopen. Daarom zijn de beste FIFA 19 Eredivisie spelers nu ook veel beter dan de top tien die je aan het begin kan opstellen. De ‘slechtste’ spelers in deze lijst heeft een rating van 83, terwijl de nummer één maar liefst een rating van 92 heeft, dat is maar twee punten minder dan Lionel Messi.

10. Denzel Dumfries

We trappen deze lijst met de beste FIFA 19 Eredivisie spelers af met Denzel Dumfries. De rechtsback van PSV is dit jaar een vaste waarde in het elftal van Mark van Bommel. Als een maniak stoomt hij aan de rechterkant van het veld op en dit is precies waar hij ook in FIFA 19 erg goed in is.

Deze kaart van Dumfries is alleen verkrijgbaar via een Squad Building Challenge (SBC). Hiervoor moet je verschillende kaarten inleveren om een niet-verhandelbare versie van Dumfries te krijgen. Hij is een beest op de rechtsback-positie, want hij heeft maar liefst 90 snelheid en 90 fysiek. Op dit moment kun je deze kaart niet meer krijgen, want de Eredivisie SBC is niet beschikbaar.