Foto: Walt Disney

1. The Lion King

Dit jaar is het echt de cirkel van het leven, maar dan wel het leven van films. De cirkel draait rond en oudere films worden daarbij omgetoverd tot prachtige live-action versies. The Lion King was in de tekenfilm voor zijn tijd al een pareltje voor Disney, waarbij iedereen bij een bepaalde scène wel een traantje heeft gelaten.

In de trailer van de live-action film van The Lion King zien we dat het originele verhaal wordt nagespeeld met prachtige graphics. Simba is in de live-action film pluiziger en daardoor schattiger dan ooit. Dat de graphics er dus goed uitzien is al een pluspunt, maar zal de film een van de beste familie films van 2019 worden? Wij denken van wel.

The Lion King draait vanaf 29 september 2019 in de bioscopen.

De beste familie films om naar uit te kijken in 2019

Er zijn genoeg familie films die de aandacht van je hele familie kan trekken in 2019, maar er zal er een de beste worden. Dankzij de vele remakes en live-action films kunnen er veel herinneringen naar boven worden gehaald, maar ook kunnen er nieuwe herinneringen worden gemaakt met films die nieuwe ideeën hebben bedacht. Naar welke familie film kijken jullie uit in 2019?