Het was afgelopen maand wat lastiger om toffe easter eggs te vinden, simpelweg omdat er niet zoveel releases plaatsvonden in de laatste maand van het jaar. Toch zijn er games en films uitgekomen waar een hoop leuke easter eggs in zitten, neem maar Just Cause 3 en Star Wars The Force Awakens! Bekijk hieronder de beste easter eggs van december!

Let op: Als je Star Wars The Force Awakens nog niet hebt gezien en je wilt de film geheel zonder spoilers kijken, is het raadzaam deze easter eggs niet te bekijken!

Star Wars The Force Awakens: Het getal 2187

De uitermate vaardige X-wing piloot Poe Dameron geeft de naam Finn aan de jongen die hem helpt te ontsnappen uit de handen van The First Order. Poe geeft hem deze naam omdat hij Finn niet bij zijn onpersoonlijke Stormtrooper-serienummer wil noemen, aangezien Finn verder nooit een naam heeft gekregen.

Finns oorspronkelijke naam is FN-2187. Dit hebben de makers gedaan als een knipoog naar het getal van de cel waar prinses Leia opgesloten zat in Episode IV: A New Hope! Het getal 2187 is bovendien niet compleet uit de lucht komen vallen bij George Lucas: een film die erg belangrijk was voor de bedenker van Star Wars draagt namelijk de naam 21-87.