Foto: Microsoft

De Xbox One X gaat dit jaar weer flink gebruikt worden, want er komen flinke toppers uit. De console zal op volle toeren draaien, zodat je van de tien beste E3 2018 Xbox One X games optimaal kunt genieten. Het maakt je 4K HDR ervaring compleet, en zal je van de schoonheid bijna doen huilen. Het is soms maar moeilijk om niet een traantje van blijdschap weg te pinken van zoiets moois.

10. Just Cause 4

Het woeste en ruige terrein zal in Just Cause 4 wederom geschikt zijn om als speeltuin te gebruiken. Voor de explosies en chaos die je kunt aanrichten natuurlijk, want dat is waar Just Cause bekend om staat. De Xbox One X versie neemt dit wel heel letterlijk, want de verwoesting belandt nog net niet bij je op de bank.

De 4K HDR graphics zullen het namelijk levensecht laten lijken, maar trap er niet in. Square Enix wil zich niet schuldig voelen omdat het bedrijf dacht dat je zo door je tv kon stappen om de jungle te bezoeken. Waarschijnlijk gaat de verzekering je ook raar aankijken als je op die manier je televisie kapot maakt.