1. Battlefield V

Battlefield heeft dankzij de Frostbite engine altijd het voordeel gehad van prachtige grafische kwaliteiten. Dat zal in Battlefield V niet anders zijn, waardoor de realistische blik op de Tweede Wereldoorlog nu nog meer impact zal maken. De game zal op PlayStation 4 Pro net als op de Xbox One X er een stukje mooier uitzien.

De gruwelijke horror van de Tweede Wereldoorlog zal nog beter te zien zijn in de War Stories. De prachtige vlammen zullen je zeker warm maken om te spelen en elk vonkje zal duidelijk met 4K HDR te zien zijn. We kunnen dan ook niet wachten om deze game te spelen wegens de grafische mogelijkheden en daarom is het de nummer één van onze beste beste E3 2018 PlayStation 4 Pro games die dit jaar nog verschijnen.

Dit zijn de beste E3 2018 PlayStation 4 Pro games

Er zijn natuurlijk nog veel meer wonderschone games en realistische graphics zeggen lang niet alles. Wat is jouw favoriete game die nog beter is dankzij de PlayStation 4 Pro? Laat het ons weten in de reacties. Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden, dus houd XGN.nl in de gaten om niets van de gamingbeurs in Los Angeles te missen!