Pokémon: Let's Go Eevee en Pokémon: Let's Go Pikachu

En uiteindelijk mogen deze nieuwe Pokémon games voor de Nintendo Switch niet ontbreken. Zo kunnen we eindelijk op deze draagbare console de eerste generatie Pokémon vangen en tegen elkaar laten vechten. Alhoewel de game door de mix van core games en Pokémon Go toch wat anders wordt dan gewend zijn, neemt dit wel andere nieuwe leuke dingen met zich mee.

Voor het eerst kun je namelijk een Pokémon game echt co-op spelen door samen door een wereld te lopen. De tweede speler hoeft enkel de tweede Joy Con te schudden om het spel te joinen. Op die manier kan hij samen met jou de wonderbaarlijke wereld van Pokémon ontdekken. Pokémon leent op deze manier het bekende drop in, drop out systeem dat al jaren succesvol wordt gebruikt in verschillende LEGO games.

De Pokémon Let's Go-titels verschijnen 16 november voor de Nintendo Switch. In aanloop naar de release hebben wij al een hoop Pokémon Switch details op een rijtje gezet. Ook vind je bovenaan deze pagina maar liefst 48 minuten aan Treehouse discussie en gameplay.