Met deze games hoeven jij en je vrienden je nooit te vervelen. Een game is in je eentje leuk, maar wanneer je hem samen met anderen speelt ervaar je vaak dubbel zoveel plezier. Titels als Gears of War 5 zijn niet opgenomen in deze special omdat nog niet officieel is bevestigd dat dit in het nieuwe deel ook weer een co-op functie heeft.

Unravel 2 (PS4, Xbox One en PC)

We starten de beste E3 2018 co-op games met een tip waar je direct iets aan hebt!

We starten deze special met de beste E3 2018 co-op games met Unravel 2. Deze game kwam best als een verrassing. In aanloop naar de E3 persconferenties werd de game plots gelanceerd. En wat al helemaal tof was: deze game is nu al speelbaar.

Opnieuw kruip je in de rol van het wollige personage Yarny. Deze keer hoef je niet alleen met wol te spelen, omdat het altijd mogelijk is om een vriend voor dit spel uit te nodigen. Samen probeer je dan naar het einde van een level te lopen en puzzels te voltooien, zonder elkaar in de weg te hoeven zitten. De nieuwe co-op functies zorgen er bovendien voor dat jij met je vrienden en familie samen gaat werken om Unravel 2 volledig uit te spelen.

Unravel wist in het eerste deel spelers al te overdonderen. Mede door de unieke platformervaring gaven we in de Unravel review deze game een 9.0.