De PCP Trip uit Grand Theft Auto V

De onbetwiste nummer één is toch wel de meest bekende drugtrip, namelijk die in Grand Theft Auto V (GTA5). Wanneer Michael nietvermoedend een nieuw soort joint wordt aangeboden, beleeft hij de trip van zijn leven en wij zijn er als de speler bij voor elk krankzinnig moment. De tijd vertraagt, kleuren vervagen en voor je het weet sta je aliens overhoop te knallen.

Hier houdt het niet mee op, want later in het spel kom je dezelfde persoon die je de joint gaf weer tegen en beleef je een nog veel gestoordere trip. De tijd vertraagt opnieuw en wanneer je wakker wordt, ben je omringd door apen. Vervolgens word je ontvoerd door aliens en maak je de meest kleurrijke vrije val aller tijden. En dat alles terwijl Michael in z'n ondergoed valt.

Dit zijn de beste drugs in games

Dit zijn de vijf beste drugs in games waardoor je bizarre trips ondergaat terwijl je een game aan het spelen bent. Mocht je naast deze momenten nog meer willen weten over drugs in bijvoorbeeld films? Lees dan over ook vooral alles over de drugs content op netflix.