Beste Disney conspiracy theories - zouden ze kunnen kloppen?
Foto: Buena Vista Pictures

1. Tarzan, Elsa en Anna familie?

Tarzan, Elsa en Anna lijken niets met elkaar gemeen te hebben op het eerste gezicht, maar deze theorie bewijst mogelijk het tegendeel. Zou het mogelijk zijn dat deze drie mensen namelijk dezelfde ouders hebben? Van Anna en Elsa weten we natuurlijk al dat ze dezelfde ouders hebben aangezien het zussen zijn, maar het zou best kunnen zijn dat ook Tarzan bij het gezinnetje hoort.

Het zit als volgt. Elsa en Anna hun ouders zijn omgekomen bij een scheepvaartongeluk volgens de film, maar wat nou als ze eigenlijk helemaal niet zijn gestorven? Wat nou als de ouders van Elsa en Anna zijn gestrand op een eiland en de moeder nog zwanger bleek te zijn ook. Dit kind zou dan geboren kunnen zijn op het eiland en niemand minder kunnen zijn dan Tarzan.

Beste Disney conspiracy theories - zouden ze waar zijn?

Of deze Disney conspiracy theories nu waar zijn weten we niet, maar we weten wel dat het degene zijn die waar zouden kunnen zijn wat ze daarom de beste maakt. Wat vind jij van de theorieën? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Ben je een grote Disney fan? Dan vind je het misschien leuk om ons artikel met de beste Disney films die dit jaar uitkomen even te bekijken! Als je dat artikel niet interessant vindt, kun je ook nog even ons artikel met films die we op Disney+ willen zien even bekijken. Het is de nieuwe streamingdienst van Disney die dit jaar nog onthuld moet worden.