Dat DiRT 4 een groot pretpakket is, valt al in onze review te lezen. We noemen het daar een van de beste rallygames ooit. Er zit een hoop content in de game, verdeeld over verschillende modes. Dit zijn de beste DiRT 4 features volgens ons!

5. Manage je eigen team

Net als in DiRT Rally heb je de kans om een eigen team op te zetten wanneer je genoeg geld hebt verzameld om een eigen auto te kopen. Tot die tijd kun je je aansluiten bij een al bestaand team. Dit heeft wel als nadeel dat je slechts een gedeelte van het prijzengeld na afloop van de race krijgt.

Je kunt je team zelf een naam geven, de kleuren op de auto samenstellen en sponsors aantrekken. Deze sponsors aantrekken doe je door iemand voor de PR in te huren. Hun sponsorstickers zie je dan ook op je auto. Per opdracht die je voor die sponsor voltooid krijg je een geldbedrag.

Een goed team functioneert niet zonder engineers die aan de auto werken. Zo gaat het een paar keer voor komen dat je een auto crasht. Wanneer je goede engineers hebt, is deze nog te repareren op tijd voor het volgende evenement. Dit kost je wel geld als je een eigen team hebt.