3. Dino Crisis

Denk aan Resident Evil, maar vervang dan al die monsters voor prehistorische alleseters. Even voelt het alsof je teruggaat naar een tijdperk waarin de mensheid nog niet was geboren. Tot je beseft dat het allemaal nu gebeurt en je gewoon mensenlevens moet redden met de beperkte pistolen en andere wapens die je in je bezit hebt.

Dit is een game die je niet aan de kleinere kinderen laat spelen. Dino Crisis is een horrorgame van Capcom die laat zien dat je niet met die sterke prehistorische vreetvraten kunt sollen. Hun gevaarlijke tanden zetten ze namelijk maar al te snel in je, omdat ze jou wel als een lekker tussendoortje zien. In ieder geval kan er niet worden gezegd dat deze game is gemaakt zonder dat er dinosauriërs om het leven kwamen.

Een special forces team wordt in gezet om een flink aantal dino's om zeep te helpen. Ze hadden dit niet hoeven doen als de dinosauriërs niet een levensbedreiging vormden. Je bevind je in een pand dat van alle kanten wordt bestormd door deze hongerige monsters. De crisis is echt uitgebroken en de kansen om te overleven nemen steeds harder af.

Dino Crisis is al een oud spel en verscheen oorspronkelijk op de PlayStation, Dreamcast, Microsoft Windows, PlayStation 2, Mobile, Xbox.