4. Jurassic World Evolution

Dan komen we nu aan bij een gmae waar je zelf het lot van de beesten in je handen hebt. Zo maak jij je eigen avonturenpark waar je de beesten in veel te kleine hokken kunt opsluiten om ze aan het grote publiek te tonen.

Stel je eens voor dat je een Roller Coaster Tycoon speelt. Je vervangt de achtbanen met gevaarlijke dinosauriërs en de bezoekers moeten er extra goed op worden gewezen dat het verboden is om ze te voeren. In Jurassic World Evolution bouw je je eigen pretpark met de gekste beesten. Houd je gasten tevreden, want anders komen ze niet terug om al die prehistroische wonderen te kunnen bewonderen.

Dit dinosauriëravontuur kreeg maar liefst een 8.0 in de Jurassic World Evolution review. Jurassic World Evolution is beschikbaar voor Xbox One, PS4 en PC. Eerder publiceerden wij Jurassic World Evolution tips die je helpen met het aanleggen van je dinopark.

Wil je voor wat kleiner budget je eigen dinopark vanaf niets opbouwen? Jurassic Park Operation Genesis bied ook de mogelijkheid om je dinosauriërs achter slot en grendel ten toon te stellen. Deze game verscheen op Xbox, PlayStation 2 en Windows.