6. Jurrassic Park: The Game Movie

Als er één dino-avontuur is dat niet in een lijst met beste dinosauriërs in videogames mag ontbreken, dan is het wel Jurassic Park. De serie heeft heel veel fans verkregen door de dino's in de films zo prachtig in beeld te brengen. Nu worden we ook in heel het dinopark gedropt met een videogame van TellTale Games.

De game is erg verhalend waardoor je hem lekker mee kan pakken alsof je naar één van die toffe films zit te kijken. Zo nu en dan maak je keuzes hoe personages op situaties reageren. Het doet heel erg denken aan andere projecten van Telltale Games, waaronder The Walking Dead en Batman. Net als bij dergelijke games wordt de inspiratie uit een een bekende franchise gehaald en geeft Telltale Games er vervolgens een compleet eigen draai aan.

Jurassic Park: The Game Movie is verschenen op PC, PS3, Xbox 360 en Wii. Het spel kwam alweer 6 jaar geleden uit, dus ondertussen heeft Telltale Games haar vaardigheden op verhaalvertellingen sterk hebben verbeterd. Als je geniet van deze game dan kun je ook genieten van andere games uit onze special met beste TellTale Games.