7. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy bevat maar liefst drie verschillende spellen. Crash Bandicoot 3 Warped is voornamelijk interessant voor deze special. Hier word je door verschillende tijdperken gestuurd om kristallen te verzamelen. Zo belandt de buidelrat Crash ook in de prehistorie, wat een gevaarlijke plek is waar we regelmatig één van zijn toffe doodanimaties voorbij zien komen.

In het derde deel van Crash Bandicoot is er zelfs een speciaal level vol dinosauriërs. Terwijl jij over de dampende lava heen springt, word je op de hielen gezeten door een zwaargewicht dat je het liefst tot moes stampt. Maar het wordt pas helemaal grappig als je in datzelfde level een dinosaurusei uit kunt broeden om vervolgens op de rug van het pasgeboren beestje te rijden. Hierdoor vergroot je de kans dat Crash zijn poten niet brandt.

Crash Bandicoot 3 Warped is oorspronkelijk een PlayStation 1 game, maar is geremastered en samen met de eerste twee games gebundeld op Switch, PS4, Xbox One en PC. De PlayStation 4 release was eerder vorig jaar al en de andere releases zijn recent verschenen.