9. Dino D-Day

Een wereldoorlog is op zichzelf al erg, zeker als je ziet dat de Nazi's alles en ieder afknallen. Het kan daarentegen nog een tikkeltje erger. Stel je eens voor dat Hitler over Dinosauriërs beschikte. Nee, dat wil je gewoon niet.

Dit is precies wat er in Dino D-Day gebeurt. Niet alleen vormen de Nazi's het grootste probleem in deze fictieve kijk op de Tweede Wereldoorlog, ook dinosauriërs zijn er om alles op stelten te zetten. Pak je geweer er maar bij, want in deze shooter krijg je niet eens de kans om op Nazi's te jagen. Je bent constant op de vlucht voor beesten waarvan je niet gek opkijkt dat ze zijn uitstorven omdat ze elkaar gewoon uit pure agressie opaten.

Wil jij Dino D-Day uitproberen? Op het moment van schrijven is dit spel beschikbaar met ruim 90% korting op Steam. Het spel is alleen uitgekomen op PC en wordt op Steam erg positief ontvangen. Dit dino-avontuur komt uiteindelijk al uit 2011 dus waarschijnlijk kun je het spel zelfs spelen als je een wat zwakke verouderde computer hebt.