Tijdens het maken van deze lijst is rekening gehouden dat er titels staan voor de wat oudere spelers, maar ook voor de jongere spelers. Zo kun je enkele 16+ titels verwachten, maar ook wat games waar het hele gezin van kan genieten. In sommige titels zullen dinosauriërs echt de hoofdrol spelen, in anderen zorgen de beestjes voor de kers op de taart.

10. ARK Survival Evolved

Er zijn na het spelen van ARK Survival Evolved in ieder geval voldoende redenen om aan te nemen dat dinosauriërs gevaarlijk zijn. De prehistorische wezen willen maar al te graag jou tussen in tanden horen knarsen. In dit spel moet je proberen te overleven door de gevaarlijke dino's te vermijden en de minder gevaarlijke dinosauriërs zodanig temmen dat ze het toelaten dat je op hun rug mee kunt rijden.

Deze overlevingstocht doorsta je niet in je eentje. ARK is namelijk één grote Massively Multiplayer Online game die je in contact brengt met miljoenen andere dinosauriërjagers.

De game is nu beschikbaar op PS4, Xbox One en PC en in ontwikkeling voor Mobile, Switch. In de Ark Survival Evolved review gaven we deze prehistorische ervaring een 7.0.