De beste boeken apps om je digitale leeservaring te verbeteren

1. Goodreads

Bksy is prachtig voor wie een collectie wil bijhouden, maar als je op zoek bent naar een volwaardig sociaal netwerk rondom boeken moet je bij Goodreads zijn. Met Goodreads kun je, net als in Bksy, je eigen collectie bijhouden en die van je vrienden zien. Beter nog is dat je tips kunt krijgen over boeken die je misschien interessant vindt op basis van wat je al gelezen hebt.

Precies bijhouden aan wie je wat hebt uitgeleend is helaas geen optie, maar in veel andere opzichten is Goodreads één van de beste boeken apps die je kunt downloaden. Er is sociale interactie, je kunt reviews lezen en schrijven en je ontdekt nieuwe boeken. Je kunt Goodreads overigens ook zonder app gebruiken via een website, maar een app is natuurlijk nooit weg.

Gebruik jij al boeken apps?

Als je jezelf graag af en toe bezig houdt met schermloos entertainment betekent dat niet per se dat de technologie niet kan helpen. Met deze boeken apps kun je flink wat extra boeken lezen of beluisteren. Gebruik jij boeken apps, of hou je deze hobby liever analoog? Laat in de reacties weten welke apps jij aanraadt. Als je wat meer wil lezen en aanraders nodig hebt op basis van je interesse in gaming kun je onze specials met boeken over games of games gebaseerd op boeken lezen.