Foto: Marvel Studios

Let op: Dit artikel bevat spoilers voor Captain Marvel, alle eerdere Marvel Cinematic Universe films (MCU) en de nieuwste Avengers Endgame trailer.

Het internet wordt overspoeld door theorieën over de nieuwste Avengers-film. Deze theorieën zijn vooral gebaseerd op het einde van Avengers: Infinity War en op verhaallijnen die de stripboeken eerder al behandeld hebben. Nu kunnen we alleen op basis van de trailers oordelen en die geven best al wat weg!

7. Hawkeye is zijn gezin kwijt

De eerste van de beste Avengers Endgame story voorspellingen ligt vrij voor de hand als je de trailers van Endgame een beetje hebt gevolgd. Het lijkt er namelijk op dat de familie van Hawkeye slachtoffer is geworden van de dodelijk vingerknip van Thanos. Zo toont de meest recente trailer een scherp contrast tussen Hawkeye die zijn dochter pijl en boog leert schieten gevolgd door een beeld waarin hij alleen in Japan wat schurken aanpakt.

De eerste van die twee lijkt een flashback te zijn, terwijl de tweede een hedendaags beeld geeft. Daarin zien we namelijk ook hoe Black Widow (met witte lokken) troost biedt aan Hawkeye en hem overhaalt om mee te gaan naar het hoofdkwartier van de Avengers. De bedroefde blik van beiden in combinatie met het stoom dat Hawkeye afblaast in Japan doet ons vermoeden dat zijn volledige familie tot stof is omgetoverd en dat onze favoriete boogschutter op zoek is naar zoete wraak!