Beste apps 2019 - begin het nieuwe jaar goed en voorbereid!

1. Feedly

Deze app is zo handig, dat zelfs wij op de redactie hem constant gebruiken om op de hoogte te blijven. In Feedly kun je namelijk verschillende kanalen van nieuws volgen waardoor je altijd op de hoogte bent. Wat nog handiger is, is dat je deze kanalen in categorieën kunt verdelen. Door middel hiervan kun je je nieuws ook nog eens gescheiden houden.

Wat het zo handig maakt om Feedly te gebruiken is het feit dat het ontzettend overzichtelijk is. Je kunt makkelijk van categorie naar categorie schakelen en zelfs artikelen markeren waardoor je ze later door kunt lezen. Dit is ontzettend handig als je graag op de hoogte blijft van verschillende soorten nieuws. Feedly staat dan ook zeker op nummertje één tussen de beste apps om goed 2019 in te gaan, omdat dit verborgen pareltje de perfecte manier is om het jaar voorbereid te beginnen.

Feedly is op zowel Android als iOS beschikbaar en kost niets.

Beste apps om 2019 voorbereid te beginnen

Met deze tien apps kun je weer even vooruit in 2019 en lekker voorbereid een frisse start maken. Mis jij een app en wil je deze aanraden? Laat het ons dan vooral weten in een reactie hieronder!

Ben je nou ontzettend benieuwd welke apps het afgelopen jaar het beste hebben gescoord? Dan kun je dat lezen in ons artikel over de beste Android apps 2018, of in ons artikel met de beste iOS apps van 2018.