Ineens was daar een battle royale first-person shooter die ook nog eens gebruik maakte van verschillende personages met abilities. Dat is Apex Legends omschreven in één zin. Het kwam uit het niet en was meteen enorm populair met al ruim 25 miljoen spelers binnen één week. Wij vroegen jullie vorige week naar jullie favoriete personages. Dit vinden jullie de beste Apex Legends personages.

5. Wraith

We beginnen deze lijst met de beste Apex Legends personages met een geestachtige verschijning. Wraith is een van de vrouwelijke personages met de unieke mogelijkheid om een heel team te teleporteren. Wraith kan met haar Into the Void ability naar een andere dimensie gaan om ervoor te zorgen dat ze niet wordt geraakt.

Met haar Ultimate Ability kan ze twee portalen wegzetten waardoor van de ene naar de andere kant en weer terug kunnen teleporteren. Wraith is zowel aanvallend als verdedigend erg sterk, omdat ze snel en ongezien dichtbij de tegenstanders kan komen. Qua mobiliteit zit het dus wel goed met de nummer vijf in deze lijst met de beste Apex Legends personages.