Naast Rotterdam zal er bij de Battlefield open beta ook nog een map speelbaar zijn. De andere map heet Artic Fjord en brengt je naar Noorwegen, maar daar gaat het hier niet over. Hier gaat het om de Battlefield 5 Rotterdam map die je tijdens de open beta zowel in Conquest als Grand Operations modus kunt spelen.

Lees ook alles over de Battlefield 5 modes en maps als je meer wilt weten!

Een plekje bemachtigen

Het eerste waar je natuurlijk over na moet denken is waar je je gaat positioneren op de Battlefield 5 Rotterdam map. De beste plek die je hiervoor kunt uitkiezen, ligt midden in het centrum van de map. Vanaf hier heb je een tactisch voordeel ten opzichte van je tegenstanders, want het is de plek die je de meeste mogelijkheden biedt om andere punten over te nemen in een Conquest match.

Het is een tuintje dat omringd is door gebouwen waar je eventueel nog in kunt gaan zitten als vijanden de plek willen stelen. Het is dus niet alleen handig als uitgangspunt, maar ook nog eens een goed te verdedigen plek. Vanuit de huizen heb je namelijk goed overzicht op wat er gebeurt en omdat er maar een gelimiteerd aantal in- en uitgangen zijn, kun je alles des te gemakkelijker in de gaten houden.