Battlefield 5 Features - Alle nieuwe elementen op een rijtje

Tides of War

Al die vernieuwingen en aanpassingen aan de gameplay zijn natuurlijk leuk, maar het grootste nieuws werd pas helemaal als laatste genoemd. Battlefield 5 zal namelijk geen Premium abonnement krijgen. Dit houdt in dat toekomstige content voor de game gratis beschikbaar zal zijn voor alle spelers. Dit om de community niet op te delen in verschillende groepen.

In de maanden na release zal de game aangevuld worden met nieuwe mappen en mogelijkheden. Zo wil DICE de community levendiger houden dan ooit, en dat dus allemaal gratis en voor niets. Een zeer welkome toevoeging waar spelers nog veel plezier aan zullen krijgen.

De content zal in de vorm van zogenoemde Chapters verdeeld worden, waarbij ieder hoofdstuk een eigen thema en setting heeft. Hierbij wordt verhalende content afgewisseld met extra multiplayeractie, zodat er voor ieder wat wils is.

Welke nieuwe Battlefield 5 features kijk jij naar uit?

Zoals je kunt lezen zijn er genoeg nieuwe Battlefield 5 features terug te vinden in de aankomende shooter. Fans van het knallen van lood kunnen hun hart ophalen met deze reis terug in de tijd. Welke Battlefield 5 features vind jij het vetst? Laat het weten in de reacties hieronder!

Meer weten over de nieuwe Battlefield? Lees dan ook onze Battlefield 5 preview waarin we onze indruk van de reveal delen. Je kunt de game ook alvast pre orderen.