WIj konden voor jullie al eerder aan de slag met Battlefield 5 op E3, tijdens gamescom en met de Closed Alpha. Nu is het tijd dat jullie ook zelf aan de slag kunnen met de game. Wat is er precies te doen in de Battlefield 5 beta release?

De beta zit er inmiddels alweer op, maar de release van de game nadert. Lees alles over de Battlefield 5 modes die je dan kunt spelen.

Wanneer is de Battlefield 5 beta release?

Je bent vast naar dit artikel gekomen om te weten wanneer de open beta begint. Vanaf 6 september om 11:00 kan je aan de slag met de open beta van Battlefield 5 op de PlayStation 4, Xbox One en pc en de beta loopt tot en met 11 september om 17:00. Geen zorgen, je kan de beta al voor die tijd downloaden op je platform naar keuze. Vanaf nu is de beta te pre-loaden via de volgende links:

Het is ook mogelijk om eerder aan de slag te gaan met de release van de Battlefield 5 beta als je EA Access, Origin Access of Origin Access Premier lid bent, of als je op een platform naar keuze een pre-order geplaatst hebt. In dat geval kan je vanaf 4 september 11:00 aan de slag met de open beta. Hiervoor geldt ook dezelfde datum voor de preload op 3 september.