Battlefield 1 vormt het nieuwste deel in de immens populaire shooter-reeks en zal spelers terugbrengen naar de tijd van de Eerste Wereldoorlog. Van het vechten in de duistere, modderige loopgraven ergens dichtbij een pittoresk maar overhoop geschoten dorpje in Frankrijk, tot proberen te overleven in de droge Sinaï woestijn in Egypte: in Battlefield 1 komt het allemaal langs.

Deze nieuwe setting brengt ons dus weer naar grote, chaotische slagvelden, zoals we inmiddels van Battlefield gewend mogen zijn. De game bevat een campaign die is opgebouwd uit verschillende War Stories, maar daarnaast is uiteraard de veelzijdige multiplayer met tot 64 spelers weer prominent aanwezig. Voor meer informatie over de gameplay kan je bovendien terecht in onze hands-on preview.

battlefield 1 prijsvraag

Battlefield 1 prijsvraag

Wij mogen 3 gelukkige winnaars blijmaken met Battlefield 1! We geven de game weg op PS4, Xbox One en PC, dus voor iedere gamer zit er wel een platform bij. Wil jij kansmaken op deze vette prijs? Doe dan mee aan onze Battlefield 1 prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Hoe heet de Battlefield 1 map waarop XGN.nl tijdens de E3 gespeeld heeft?

Stuur je inzending naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je voorkeur voor platform, je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht! Houd ons in de gaten om kans te maken ook op een Collector's Edition!