Het systeem van Battleborn SHiFT Codes

Gearbox Software zelf is niet vreemd met het belonen van de spelers met ingame materiaal. Zo kende Borderlands 2 het Golden Key-systeem, waarmee je met een unieke gouden sleutel een specifieke kist in Sanctuary kon openen. In deze kist kon je extreem zeldzame loot verwachten, wat meestal een denderend wapen was.

Het unieke aan dit systeem was dat dat je sleutels op meerdere manieren kon verkrijgen. Je kon sleutels krijgen via legitieme manieren, zoals het pre-orderen van Borderlands 2 of de Game of the Year-editie aan te schaffen. Maar ook minder legale methodes konden worden gebruikt om zo aan enkele gouden sleutels te komen. Het echt bijzondere aan Gearbox's Golden Key-systeem was dat andere websites ook sleutels konden weggeven.

De Battleborn SHiFT Codes zijn te vergelijken met het Golden Key-systeem van Borderlands 2. Je kunt er unieke loot mee krijgen, maar in Battleborn is het nog niet precies duidelijk wat je ermee kunt krijgen. Toffe skins voor je personage, provocerende taunts, diverse items, wapens en andere elementen voor je eigen poppetje.

Als je deze Battleborn SHiFT Codes binnenhebt, of online ziet staan, zal je snel moeten reageren. Sommige codes zijn namelijk maar een bepaalde tijd geldig, terwijl andere codes weer jarenlang te gebruiken zijn. Voor geldige codes van Battleborn op dit moment verwijzen wij je naar deze site.