Marvels Avengers Endgame release - Avengers Infinity War recap en andere films
Foto: Marvel Studios

Let op, dit artikel bevat spoilers als je de films nog niet hebt gezien die voor Avengers Endgame zijn uitgegeven. Mocht je gevoelig zijn voor spoilers (ondanks dat onderzoek aantoont dat spoilers je plezier ook kunnen vergroten), dan is het raadzaam om hier te stoppen met lezen. Zo niet, dan staat er veel aan toffe informatie klaar.

Thanos richt schade aan

Met Infinity War liet Marvel ons achter met een enorme veel vragen. We zagen al veel van onze favoriete personages in stof opgaan, puur doordat Thanos met zijn vingers knipte. Alhoewel we allemaal de hoop koesteren dat het allemaal goed komt (het moet eigenlijk wel, want er komt nog een hele lading aan Marvel-films aan), wordt het toch behoorlijk spannend op welke manier Marvel dit allemaal weer recht gaat breien. Thanos heeft een enorme schade aangericht en heeft de helft van alle levende wezens in het universum uitgeroeid.

Thanos had een gevaarlijk plan, want hij had geen controle wie hij uit de weg ruimde. Misschien had hij zichzelf met die knip wel in stof veranderd! Avengers Endgame zal zich in ieder geval focussen op hoe Thanos dan uiteindelijk zelf in het stof mag gaan bijten. Dat wil niet zeggen dat deze film alle problemen die Thanos heeft aangericht zal oplossen. Marvel kennende zal Endgame ons ook weer met een cliffhanger verblijden.