Gelukkig kunnen wij je helpen met besluiten hoe je de game het beste kunt spelen. Wanneer de Assassin’s Creed Odyssey release eenmaal plaatsvindt, hoef jij vervolgens alleen even de instellingen goed te zetten voordat je op avontuur gaat in het oude Griekenland. Je zou het namelijk niet verwachten, maar de game heeft flink wat opties om je spelervaring nog beter te maken.

4. Maximale kwaliteit

De Assassin’s Creed Odyssey release gaat gepaard met 4K HDR graphics waardoor je bijna een zonnebril op moet zetten omdat de game zo geweldig loopt te stralen op je scherm. Het 4K beeld zorgt voor nog meer details en wordt op spectaculaire wijze aangevuld door de ‘High Dynamic Range’ die ervoor zorgt dat het contrast tussen licht en donker nog mooier in beeld gebracht wordt.

Je hoeft niet eens een Xbox One X te hebben voor dat verbeterde contrast. Als je namelijk een Xbox One S hebt, kun je ook al profiteren van de luxe van HDR. Natuurlijk is het allermooiste wel een Xbox One X of PlayStation 4 Pro variant om de graphics ook naar het hoogste niveau te schroeven, maar het is dus niet een vereiste.