De Assassin's Creed film is gebaseerd op de gelijknamige populaire videogamereeks en vertelt het verhaal van Callum Lynch. Via een revolutionaire technologie keert hij terug naar het Spanje van de 15e eeuw, waar hij in de huid kruipt van zijn voorvader Aguilar. Hier sluit hij zich aan bij een mysterieus en geheim genootschap genaamd de Assassins.

Assassin's Creed is geregisseerd door Justin Kurzel. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Michael Fassbender, Marion Cotillard en Essie Davis.

Assassin's creed film tickets en goodies prijsvraag

Assassin's Creed film tickets en goodies prijsvraag

In samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland mogen wij toffe prijzen weggeven! Je kan de volgende prijzen winnen:

  • 1x gelimiteerd figurine Aguilar
  • 1x gelimiteerd figurine Maria
  • 3x Powerbank
  • 6x Vrijkaarten voor de film

Wil jij kans maken op tickets voor de film en toffe goodies? Doe dan mee aan onze Assassin's Creed film tickets en goodies prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Wat is jouw favoriete game in de Assassin's Creed reeks? Motiveer je antwoord.

Stuur je inzending naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!

© 2016 Twentieth Century Fox Film Corporation and Ubisoft Motion Pictures Assassin’s Creed. All Rights Reserved.