XGN.nl wenst iedereen een fijne Hemelvaart!

News
donderdag, 18 mei 2023 om 9:00
pexels photo 15424951f1684229899
Het is vandaag Hemelvaart. In Nederland vieren we dan het Christelijke feest van de opvaring van Jezus Christus naar God. Maar, het is ook vooral een vrije dag aan het begin van de lente. Hemelvaart valt altijd 40 dagen na Pasen, op een donderdag. Wie de vrijdag daarna ook vrij kan nemen heeft een heerlijk lang weekend voor de boeg! XGN wenst iedereen daarom een fijne Hemelvaartsdag!
Het voorjaar houdt nog niet over en prachtige zonnige dagen wisselen zich af met flinke plensbuien. Voor vandaag en het komende weekeinde ziet het er prima uit met temperaturen die rond de 20 graden liggen. Lekker hoor, tijd om naar buiten te gaan en van de zon te genieten! Deze hemelvaart kan het nog fris zijn, maar in een plekje uit de wind is het al prima terrasjesweer!
Wie liever naar binnen gaat kan leuke films in de bioscoop uitzoeken. Zo draait vanaf vandaag Fast X, het nieuwste deel in deze succesvolle Fast & Furious serie. Let daarbij vooral goed op deze cameo! Maar dat is niet de enige film in de bioscoop: Guardians of the Galaxy Vol. 3 draait natuurlijk ook, net als de zeer succesvolle The Super Mario Bros. Movie!
Blijf je liever thuis, dan kan je vanaf vanavond goedkoop games scoren in de Epic Games Mega Sale en zelfs gratis games. Maar natuurlijk kan je ook een leuke game scoren bij de MediaMarkt. Dit natuurlijk alleen als je je los weet te weken van de topper van dit moment: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Moet je nog beginnen, check dan vooral onze 10 Tears of the Kingdom tips voor een sterke start.
Helaas kan je dit weekeinde niet kijken naar Max Verstappen en consorten op Imola dit weekeinde. Kijk je al wat verder vooruit, dan begint dit weekeinde ook al het Showcase seizoen! maak je agenda voor de komende tijd maar vast leeg!

Een fijne Hemelvaartsdag is zo gemaakt!

Met deze tips moet het prima lukken om van deze Hemelvaart een leuke dag te maken. We zijn benieuwd naar jullie plannen voor vandaag en of jullie onze tips gaan gebruiken. Laat het ons vooral weten in de reacties hieronder!
Veel plezier vandaag en let goed op elkaar!