Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het weekend zit er weer op, maar hopelijk heb je genoeg tijd gehad om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Luuc

  Gekocht: Dragon Quest Builders 2
  Uitgespeeld: The Witcher III

  Deze week heb ik The Witcher III: Wild Hunt uitgespeeld. Huh, denk je misschien wel. Die game komt toch al uit 2015, dus waarom heb je dat meesterwerk nog niet uit. Nou, dat komt doordat ik heel veel games door elkaar speel en soms maar weinig tijd heb. Zo ook met The Witcher III, want die heb ik sinds 2015 in verschillende etappes gespeeld.

  De eerste 20 uur in 2015, toen opnieuw de eerste 30 uur in 2017, daarna nog eens 30 uur begin 2019 en nu de laatste 10 uur. Daarbij heb ik zoveel mogelijk zijmissies gespeeld als ik maar kon en alle vraagtekens zoveel mogelijk weggewerkt. Wat een meesterwerk van een game zeg. Ook heb ik Dragon Quest Builders 2 deze week veel gespeeld voor de review die je nu kunt lezen op de site!

  the witcher uitgespeeld

  Koen

  Gekocht: Attack On Titan Final Battle
  Uitgespeeld: -

  Deze week ontving ik een fysiek(!) exemplaar van Attack on Titan Final Battle voor de Switch op m'n deurmat. Ik ben een enorme Attack on Titan fan; ik heb elke uitgave van de manga thuis in m'n kast staan en ik kreeg reeds nog kippenvel toen de anime een hoogtepunt bereikte.

  Een Attack on Titan game speel ik dan ook met veel liefde, vooral als Koei Tecmo er achter zit, bekend van de Warriors spelserie. Deze game focust zich volledig op seizoen 3 die voor de fans vooral bekendstaat vanwege de Uprising en de Return to Shiganshina verhaallijnen. Dit betekend dat vette personages zoals Kenny en Zeke dus ook speelbaar zijn in deze game. Check m'n review binnenkort op XGN!

  attack on titan gekocht

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.