Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 8)

News
zondag, 27 februari 2022 om 16:00
elden ringf1624265795
Februari was een mooie maand voor games. Nadat we het vorige week druk hadden met Horizon Forbidden West is deze week Elden Ring aan de beurt. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Ralph

Uitgespeeld: Elden Ring
Gekocht: -
Gekeken: -
Als groot fan van de games van FromSoftware zat ik al lange tijd uit te kijken naar de release van Elden Ring. Het avontuur stelt zeker niet teleur. Sterker nog, het overtreft zelfs mijn verwachtingen!
The Lands Between zien er prachtig uit en zitten bomvol dingen om te doen, die je zelf moet ontdekken, want er zijn geen duizenden icoontjes op je map. De iconische Dark Souls-gameplay is in Elden Ring nog verder uitgebreid en werkt verrassend goed in combinatie met de open wereld. Natuurlijk kan je ook nog steeds een flink aantal keren sterven bij intimiderende bazen, maar toch is de game een stuk toegankelijker dan de andere FromSoftware-games. Zelfs als je dus geen FS-veteraan bent, is het zeker een aanrader!

Chris

Uitgespeeld: GRID Legends, Gran Turismo 7
Gekocht: -
Gekeken: Doctor Who
Deze weken mag ik me helemaal onderdompelen in de wereld van de autosport. Zowel GRID Legends als Gran Turismo 7 glimmen mij toe. Twee heel verschillende games met elk een andere kijk op racegames, dus dat wordt interessant! De review van GRID Legends zal inmiddels misschien verschenen zijn, die van GT 7 volgt volgende week.
Verder heb ik mij weer eens gestort op mijn 'guilty pleasure': Doctor Who. De verselijk campy Engelse sci-fi serie van de Time Lord met zijn T.A.R.D.I.S. blijft me boeien. Bijzonder was deze week dat er een aflevering voorbij kwam waarin de mensheid en een buitenaards ras tegenover elkaar kwamen te staan en beide een 'dodemansknop' onder de vingers kregen. Wat volgde was een minutenlang betoog van de Doctor waarom oorlog slecht was en waarom ze toch niet beter vrede konden sluiten. Daar moest ik een paar dagen later wel weer aan denken, toen de rotzooi in Oekraïne losbarstte. Hoe een simpele science fiction-serie je soms vreselijk de waarheid kan vertellen…
elden ringf1644844576

Luuc

Uitgespeeld: -
Gekocht: Elden Ring
Gekeken: -
Ik heb net Elden Ring opgehaald bij de Game Mania. Ik had de game daar in de pre-order gezet en inmiddels is deze aan het installeren. Het toffe is dat de pre-order daar ook met gratis steelbook van de game kwam en dat de launch editie tal van toffe goodies heeft. Een leuke verrassing, moet ik zeggen!
tiny tinas wonderlands 1f1645549055

Theo

Uitgespeeld: -
Gekocht: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep
Gekeken: -
Afgelopen week heb ik weer eens lekker gegamed in co-op. Dat was weer ouderwets genieten zeg! Tiny Tina's Assault on Dragon Keep is al een hele tijd uit natuurlijk, maar deze stand alone DLC voor Borderlands 2 was mij volledig ontglipt. Dus kon ik ermee aan de slag toen dit een gratis PS Plus game werd. De humor in de game is weer lekker on par, maar de moeilijkheidsgraad is dat ook. Ondanks dat we met zijn drieën waren was het behoorlijk pittig zo nu en dan. Ik hou wel van de Borderlands-stijl die zeker ook in Tiny Tina's Wonderlands weer voor een smulfestijn gaat zorgen!

Arran

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: The Cuphead Show
Als jullie onze bordspelreviews lezen weten jullie dat ik wel weg ben van Cuphead en zijn mokkige broer. Om diezelfde reden begon ik, zonder verwachtingen, aan The Cuphead Show. Maar tot mijn verbazing vond ik de serie hilarisch. Net als de game is het een liefdesbrief aan jaren 20 en 30 animatie en dat hebben ze goed weten te doen. Oh, en wat een heerlijk intro. Die heb ik voor geen enkele aflevering geskipt!

Populair Nieuws

Laatste Reacties