Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 13)

News
zondag, 03 april 2022 om 15:00
rsz bridgerton 101 unit 01798r3f1614939331
Deze week deed zich de aparte situatie voor dat er eind maart, na een paar redelijk warme dagen, ineens sneeuw lag. Wij voelden er dan ook ineens niets meer voor om nog naar buiten te gaan en zijn gewoon weer achter onze beeldschermen gaan zitten. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Arran

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Bridgerton seizoen 2
Als je even zin hebt in een Brits kostuumdrama, met een heerlijke nadruk op drama, is Bridgerton best een aanrader. Het is intens, bij vlagen grappig en het geeft een interessante kijk op High Society in de negentiende eeuw. Ergens was het wel fijn hoe de Baron eruit geschreven is en Daphnes rol aanzienlijk kleiner was. Het is niet meer hun verhaal. Gaat het derde seizoen zich dan richten op een ander familielid?
2022 04 01 tunicf1654105033

Luuc

Uitgespeeld: -
Gekocht: PC Game Pass
Gekeken: -
Deze week heb ik PC Game Pass gekocht. Ondanks dat ik Xbox Game Pass Ultimate in het verleden al even gehad heb, kon ik toch voor slechts een euro PC Game Pass nemen. Ik heb dat specifieke abonnement namelijk nog nooit gehad en dus kon ik voor 1 euro lekker profiteren. Nu kan ik dus lekker Tunic spelen!
the wiref1641226139

Ralph

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: The Wire seizoen 1 & 2

Nu HBO Max eindelijk in Nederland is gelanceerd, ben ik meteen begonnen met een aantal klassieke HBO-series die ik altijd heb willen kijken, maar nooit aan toegekomen ben. De serie die daarbij torenhoog bovenaan staat is The Wire, volgens velen de beste serie die HBO ooit heeft gemaakt. Tot nu toe kan ik die gedachte zeker beamen. De verhaallijnen komen allemaal realistisch over, maar zijn ondertussen ook zo spannend dat je constant door wil blijven kijken. Bovendien heeft de show een cast met verrassend veel bekende namen, waaronder Dominic West, Idris Elba en de recent overleden Michael K. Williams. Als je op zoek bent naar een steengoede serie op HBO Max, dan moet je The Wire zeker checken!
nieuwste assassins creed origins dlc vandaag verkrijgbaar 127910 1

Sascha

Uitgespeeld: Assasins Creed Origins
Gekocht: Assasins Creed Odyssey
Gekeken: -
Onder het motto "alles op zijn tijd" heb ik eindelijk mijn eerste Assasins Creed game uitgespeeld. Gisteravond heb ik de laatste story-missie van Assasin's Creed Origins afgemaakt, wat overigens meer moeite kostte dan dat ik in eerste instantie dacht. Een vriendin van mij raadde de Assassin's Creed serie aan en ik moet zeggen dat ik enorm genoten heb van mijn allereerste avontuur in de wondere wereld van de franchise.
Omdat mijn verslaving nu goed opgebouwd is, ben ik meteen maar begonnen aan Assassin's Creed Odyssey. Mij is verteld dat deze na Origins is uitgekomen, dus ik ben enorm benieuwd naar wat deze game te bieden heeft. Ik heb overigens totaal geen verstand van deze games, het is een nieuw gevechtssysteem dat voor mij erg lastig was om onder de knie te krijgen. Ik speel veel spellen als Apex Legends of Call of Duty Warzone, en ben onlangs met The Witcher 3 begonnen. Al die spellen hebben weer hun eigen systeem als het op vechten aankomt en het is knap lastig om van drie verschillende games alles te leren.
ghost of tsushimaf1624544069

Roy

Uitgespeeld: Ghost of Tsushima
Gekocht: -
Gekeken: -

Ik heb Ghost of Tsushima vorig weekend uitgespeeld. Mooie wereld en graphics en een sterke sfeer, maar de game lijdt aan de typische open-world-kwaaltjes. Het verhaal kakt halverwege in, de game had wat mij betreft veel korter mogen zijn. Side missions waren generiek en de vraagtekentjes te veel. Het einde was - hoewel enigszins voorspelbaar - wel mooi gedaan.

Populair Nieuws