Update: ZOEK & VIND hier, nu één van de 14 eerste exemplaren FIFA 14

  Aankomende vrijdag komt de nieuwe voetbalgame FIFA 14 uit. We moeten dus nog zes dagen wachten voor we aan de slag kunnen met deze nieuwe titel. Of misschien toch niet? Wij hebben namelijk al één van de eerste 14 exemplaren van FIFA 14 voor je verstopt, ergens in Nederland!

  FIFA 14 is de nieuwe voetbalgame van EA Sports. In de nieuwe footie is de gameplay veranderd waardoor het spel nog authentieker aanvoelt. Dicteer het tempo van een wedstrijd, creëer kansen via het middenveld en zet de beste aanval op. Ook nieuwe features als 'Zuiver Schieten' en een gloednieuwe balfysica zorgen voor een compleet nieuwe ervaring, die te koop is vanaf 27 september.

  Wil jij dit weekend al FIFA 14 spelen? Dan moet je nu heel goed opletten! EA Sports geeft namelijk samen met ons één van de eerste FIFA 14 copys weg onder hashtag #14FIFA14. Door het hele land zijn veertien verschillende exemplaren verstopt die je kunt zoeken, vinden en direct kunt spelen, dankzij aanwijzingen in diverse media. Maar je moet er wel snel bij zijn, voordat iemand anders het exemplaar vindt dat wij samen met EA Sports verstopt hebben!

  Lees dus goed de onderstaande hint waaruit je de coördinaten van ons FIFA 14 exemplaar op kunt maken, en begeef je vervolgens als een gek naar deze locatie om de game in de wacht te slepen!

  HINT VOOR DE LOCATIE

  Het FIFA 14 exemplaar van XGN.nl is verstopt bij de ingang van de voetbalclub van de Blauwvingers, die momenteel aan kop staan in de Eredivisie, en gevestigd zijn in het Amsterdam van Overijssel.

  Weet jij waar onze FIFA 14 copy ligt? Ga dan snel naar de locatie toe. Als jij daar als eerste bent, ga je straks met FIFA 14 naar huis en kun je een week eerder dan de rest van de wereld al spelen!

  Update (17:48)
  Al binnen enkele minuten kwamen de eerste fans aangerend. Leon was de gelukkige en kan nu al aan de slag met zijn PlayStation 3 exemplaar van FIFA 14!

  FIFA 14

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.