Top 5 beste Dragon Ball Z gevechten - Awesomeness over 9000!

  Alle kinderen uit de jaren negentig zijn met Dragon Ball Z opgegroeid. De animé over Goku en zijn Z-warriors is een verhaal over (anti)helden, krachtmetingen, dragon balls en bevat epische gevechten. De beste daarvan hebben we op een rijtje gezet in deze Top 5 beste Dragon Ball Z gevechten.

  5. Trunks vs Mecha Freeza and King Cold - Uit de toekomst

  Trunks is uit de toekomst komen reizen om Goku en kompanen te waarschuwen. Zijn introductie is niets anders dan episch wanneer Mecha Frieza en zijn vader King Cold een bezoekje aan de aarde brengen om de Z-vechters te revancheren. Mecha Freeza weet niet wie hij voor zich heeft wanneer Trunks tegenover hem staat. Daar komt hij gauw genoeg achter.

  Normaal duren de Dragon Ball Z gevechten een aantal afleveringen, maar dit gevecht duurt één aflevering. Mecha Freeza en King Cold worden vliegensvlug vermorzeld.

  4. SSJ2 Vegeta vs Kid Buu - Finale gevecht

  Een van de zeldzame momenten dat Vegeta samenwerkt met Goku om een vijand te verslaan. Kid Buu is extreem krachtig en geeft SSJ2 (Super Saiyan level 2) Vegeta ervan langs. Maar Vegeta is een trotse Saiyan prins met een vechtershart en weigert op te geven. Vegeta legt bijna het loodje en dat is het moment waarop het (wederom) aankomt op Goku om de dag te redden.

  3. Goku vs Majin Vegeta - Saiyan trots

  De op een uitgedroogde augurk lijkende tovernaar Babidi betovert Vegeta tot Majin Vegeta en verzekert hem van extreme krachten. De trotse Vegeta heeft er alles voor over om sterker te worden dan Goku en laat zich door de kwaadaardige Babidi betoveren. Wat volgt is een snoeihard gevecht tussen Goku en Majin Vegeta, waarin Vegeta zich blootgeeft aan emoties en vertelt over zijn leven op Aarde en zijn relatie met Bulma.

  De energie die vrijkomt tijdens het gevecht tussen Majin Vegeta en Goku verwekte Majin Buu.

  2. Goku vs Cell - Let the games begin

  De aardse held Goku neemt het op tegen Perfect Cell tijdens de Cell Games. De regel is dat je niet op de grond mag belanden buiten de arena. Het pijlsnelle gevecht is spectaculair om te zien en herinnert ons eraan waarom Dragon Ball Z zo ongelooflijk goed is. Goku is Cell te slim af en blaast hem aan het einde weg met een kamehameha.

  1. Goku vs Vegeta - Kao ken times four!

  Het eerste gevecht tussen de twee zwaargewichten Goku en Vegeta is meteen het meest epische gevecht in de Dragon Ball Z-serie. Zowel Goku als Vegeta geven alles wat er in zit. Goku past zijn nieuwe kao ken techniek toe en voelt dat zijn lichaam er eigenlijk nog niet klaar voor is. In het slotstuk van het gevecht gaat Goku nog een paar tandjes hoger en gaat voor de kao ken times four. Kippenvel moment.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.