Top 10 beste PS4 co-op games - Samen staan we sterker!

  Het kan af en toe wat frustraties opleveren, maar het grootste gedeelte van de tijd zijn co-op games vertier voor vier! Of twee. Ze zijn in ieder geval dolle pret, en dit zijn de tien beste. Pak je vrienden erbij voor de top 10 beste PS4 co-op games!

  10. Resident Evil: Revelations 2

  Schijt jij jezelf ook altijd in je broek tijdens een potje Resident Evil? Nee? Dat maakt ook eigenlijk helemaal niets uit, want de co-op modus van Resident Evil: Revelations 2 is hoe dan ook leuk.

  Speler 2 heeft geen geweer vast, maar moet zichzelf uit de voeten maken met breekijzers of bakstenen. Samenwerking is dus echt belangrijk, anders ben je binnen no time zombie-voer.

  Lees hier onze Resident Evil: Revelations 2 Review.

  9. Destiny

  Het maakt niet uit dat Destiny alweer een tijdje in de schappen ligt. Met de nieuwe uitbreiding The Taken King op komst, heb je weer een goede reden om Destiny uit de kast te trekken.

  Met wie kan je dan ook beter de nieuwste uitbreidingen testen dan met een paar vrienden? Destiny is het leukst in de co-op modus, en daarom verdient de game een plek op de lijst van de beste PS4 co-op games.

  Lees hier onze Destiny: House of Wolves Review.

  8. Far Cry 4

  Het kan misschien psychologisch iets te veel zijn om alleen op het fictionele Kyrat te zitten met de gestoorde Pagan Min. Gelukkig hoef je in Far Cry 4 het niet alleen op te nemen tegen deze dictator, maar kan een vriend je helpen.

  Twee ogen zien meer dan één oog, en twee geweren schieten (veel) meer kogels dan één geweer!

  Lees hier onze Far Cry 4 Review.

  7. LEGO Jurassic World/LEGO Marvel Super Heroes/LEGO Batman 3: Beyond Gotham

  Het is geen verrassing dat er een LEGO game verschijnt op een lijst met de beste PS4 co-op games. Daarom doen we ook meteen de drie beste. LEGO Jurassic World, LEGO Marvel Super Heroes, LEGO Batman 3: Beyond Gotham zijn stuk voor stuk plezier voor het hele gezin.

  Vader, moeder, broertje, zusje, vriend, vriendin… iedereen kan meedoen met een LEGO game, of dankzij drop in/drop out er ook meteen mee kappen als het ze niet bevalt.

  Lees hier de LEGO Jurassic World Review, de LEGO Marvel Super Heroes Review en de LEGO Batman 3: Beyond Gotham Review.

  6. RESOGUN

  Dat games de perfecte catharsis zijn, bewijst de shoot ‘em up (shmup voor ingewijden) RESOGUN weer eens. Als er namelijk iets beweegt, moet je het helemaal naar de filistijnen knallen!

  Daarnaast heeft de game ook nog eens een hele toffe co-op modus, wat RESOGUN echt een knallend succes maakt. Het beste gedeelte? De game kost maar 13 euro op de PlayStation Network store!

  Lees hier onze RESOGUN Review.

  5. Call of Duty: Advanced Warfare Zombies

  Als badass soldaat ga je niet bij de pakken neer zitten als legioenen van ondode homo sapiens de mensheid bedreigen. Je gaat ze te lijf met alles wat boem gaat! De zombie-modus van Call of Duty: Advanced Warfare kan natuurlijk niet uit deze lijst met beste PS4 co-op games ontbreken.

  Wat is er nou leuker dan met een stel vrienden hordes vleeszakken ontdoen van hun ledematen? En natuurlijk elkaar de huid volschelden als het even niet meezit. De zombie modus van Call of Duty is classic, en Advanced Warfare is daar geen uitzondering op.

  Lees hier onze Call of Duty: Advanced Warfare Havoc DLC Review.

  4. Helldivers

  Helldivers zal voor velen van jullie misschien niet meteen een belletje rinkelen. Deze game is namelijk alleen verkrijgbaar via die PlayStation Network winkel. Niet dat het wat uitmaakt, want deze shooter is echt de moeite waard.

  In Helldivers staat friendly fire altijd aan, wat betekent dat samenwerking heel erg belangrijk is. Als soldaat van Super Earth moet je met drie vrienden de aarde verdedigen tegen drie verschillende alien-rassen. Dit doe je natuurlijk met een flinke dosis democratie (lees: kogels).

  Lees hier onze Helldivers Review.

  3. Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition

  Diablo III mag dan alweer een paar jaartjes oud zijn op de PC, maar dat maakt helemaal niks uit. De game komt volledig tot zijn recht op de PS4 met de nieuwe controls en natuurlijk de (lokale of online) co-op!

  Vanwege het eerlijke looting systeem, de verschillende classes en de chaos is het zeker de moeite waard om deze game te checken. Met z’n vieren hordes demonen afslachten was nog nooit zo leuk!

  Lees hier onze Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition Review.

  2. LittleBIGPlanet 3

  De PlayStation 4 heeft een groot tekort aan co-op platform games. Gelukkig hebben we LittleBIGPlanet 3 om het gapende gat op te vullen! In dit deel kan je zowel on- en offline met drie vrienden de creatieve levels verkennen.

  Dat dit snel chaotisch wordt, hoeven we jullie niet te vertellen. Maar het is zo leuk! Daarnaast is LittleBIGPlanet 3 ook nog eens een exlusieve PlayStation titel. Daarom is het een plekje op deze beste PS4 co-op games lijst zeker waard!

  Lees hier onze LittleBIGPlanet 3 Review.

  1. Borderlands: The Handsome Collection

  Jullie hadden het misschien verwacht, maar misschien ook niet. Borderlands: The Handsome Collection staat op nummer één! De Borderlands games zijn ontzettend leuke shooter/RPG’s zijn, en in dit pakket krijg je er twee voor de prijs van één. Maar dat is niet alles.

  Deze twee games zijn namelijk lokaal te spelen met maar liefst vier vrienden in split-screen. En dat maakt Borderlands: The Handsome Collection nummer één van de beste PS4 co-op games. Samen bandits neerknallen, loot verdelen en gigantische eindbazen verslaan; het is allemaal veel leuker met vrienden!

  Lees hier onze Borderlands: The Handsome Collection Review.

  Resident Evil: Revelations 2

  Verkijgbaar vanaf 13 march 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.