The Surge game - Video interview met de creative director

Article
woensdag, 08 februari 2017 om 14:00
xgn google image
In mei kunnen actie-RPG liefhebbers aan de slag met een nieuwe game, namelijk The Surge. In een dystopische toekomst, waarin de aarde bijna uitgeput is, moeten spelers het opnemen tegen kwaadaardige robots en een groot aantal andere vijanden. Jan Klose, creative director voor de nieuwe The Surge game, vertelt je meer in dit interview.
In The Surge vechten spelers tegen hordes robots en upgraden zij hun karakter om zich zo een weg te banen door de grote open levels. Tijdens het Focus Home Interactive What's Next evenement vertelde Jan Klose, creative director van The Surge en mede-eigenaar van Deck 13, meer over de nieuwe The Surge game en al zijn RPG-elementen. Bekijk de video bovenaan de pagina voor het volledige interview.

The Surge game biedt nieuwe gameplay-elementen

Een groot onderdeel van The Surge is het unieke gevechtssysteem. In plaats van de hele tijd de vijand op dezelfde plek te raken, kan je in The Surge precies kiezen waar je een vijand raakt. Is bijvoorbeeld de arm van een vijand niet bepantserd, dan kan je hierop focussen om zo extra schade te doen of om extra items te verkrijgen. In de video bovenaan de pagina vertelt Jan Klose meer over het nieuwe gevechtssysteem van The Surge.
Meer weten over The Surge, voordat de game in mei uitkomt voor de PlayStation 4, Xbox One en PC? Lees dan ook onze top 5 The Surge PS4 game details!