Zoek je binnenkort een stageplek? Wees welkom op entertainment redactie!

  Stage redactie of social media voor games, films en tech aangeboden! XGN is een van de - misschien wel dé - belangrijkste online spelers op entertainment gebied in de Benelux. Onze artikelen, video's en social kanalen worden dan ook dagelijks gelezen door duizenden fans! Zoek jij per direct of binnenkort een stageplek? Wij zijn op zoek naar nieuwe stagiair(e)s voor tekst en video.

  Ben of ken jij iemand die nog op zoek is naar de ideale stageplaats? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar stagiair(e)s!

  Stageplek gezocht? Cover games, films en tech!

  Vanuit ons kantoor in Amsterdam (goed bereikbaar met openbaar vervoer én auto) kom je fulltime ons team versterken. We bieden een uitdagende, leuke en vrije stage met veel mogelijkheden tot ontplooiing. Als redactionele stagiair kom je uit een communicatieve of journalistieke studierichting en heb je ervaring met het op papier zetten van boeiende teksten of weet je hoe je mooie video's kunt maken. Interesse in games, films, tv-series of tech is uiteraard een pré.

  Als videostagiair zul je je bezig houden met alles omtrent video op zowel XGN.nl als onze social kanalen. Je combineert camera, regie en montage om zo het complete product te plannen, uitwerken en daadwerkelijk te realiseren. Als je interesse hebt in TikTok is dat een pré.

  Je zal in elke positie aan alles dat de Nederlandse entertainment-industrie te bieden heeft blootgesteld worden. Dit is dan ook de ideale opstap naar een carrière hierbinnen. Wat we van jou verwachten is een leuke, spontane en flexibele houding. Daarvoor terug krijg je een hoop ervaring en plezier in een jong team. Wat voor jou? Solliciteer dan!

  Periode
  Per direct of na de zomer. Minimaal 3 maanden, bij voorkeur 5 maanden en 5 dagen per week.

  Meer informatie?
  Bekijk de redactionele vacatures (games, film en tech), waarmee je ook snel je stage door je studie kunt laten goedkeuren. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf.

  Werken bij XGN - Geïnteresseerd?

  Wil jij werken bij XGN? Stuur je CV en motivatie plus foto naar Rox van der Helm (r.v.d.helm@xgn.nl). Ook voor vragen kun je bij Rox terecht.

  Hopelijk zien we je snel?!

  Stage redactie voor games, films en tech!
  Stage redactie voor games, films en tech!
  Stage redactie voor games, films en tech!
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.