Prijsvraag: The Crew bèta keys

  Het regent bèta codes bij XGN vandaag, want niet alleen geven we bèta codes weg van Rising Generals, maar ook van The Crew! Lees snel verder om erachter te komen hoe jij een bèta code voor The Crew kan bemachtigen.

  XGN geeft in samenwerking met Ubisoft bèta codes van The Crew weg. Het gaat om de PC versie, en om de gesloten bèta die momenteel aan de gang is. De beta stopt aankomende vrijdag.

  The Crew is scheuren

  The Crew is de nieuwste race game van Ubisoft. De game krijgt meerdere modi, waaronder singleplayer, multiplayer en co-op. The Crew speelt zich af in de open wereld van de Verenigde Staten, een wereld die boordevol content en uitdagingen zit. Je kunt kiezen uit verschillende autoklassen, die ieder geschikt zijn voor een eigen ondergrond. Zo kun je en op de weg gemakkelijk racen, en off-road.

  Hoe krijg ik een The Crew bèta code?

  Om kans te maken op een bèta code van The Crew moet je een e-mail sturen naar r.v.d.helm@xgn.nl met het onderwerp "The Crew bèta code". In deze e-mail moet je de volgende zin afmaken: "Ik verdien een bèta code van The Crew omdat...". Een aantal codes wordt ook vandaag en morgen via onze social mediakanalen verspreid. Hierbij geldt, wie het eerst komt wie het eest maalt!

  De bèta code is te verzilveren via Uplay.

  The Crew

  Verkijgbaar vanaf 2 december 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.