BIZARRE PRIJSVRAAG! - Win 3x 4x LittleBigPlanet 3!

  Ben jij helemaal gek van LittleBigPlanet 3 en zou je heel graag met drie goede vrienden samen willen spelen? Jij kan voor Sinterklaas gaan spelen als je meedoet aan onze spectaculaire maak-een-foto-prijsvraag!

  We geven drie pakketten weg met daarin maar liefst 4 exemplaren (PS3 of PS4 naar keuze) van LittleBigPlanet 3 en ook nog eens hele vette goodies! Samen met drie vrienden kun je aan de slag om de mooiste levels te maken, met elkaar te delen en te spelen.

  Sony's exclusieve platformer kreeg laatst een dik verdiende 8,5 in de LittleBigPlanet 3 recensie. Dit zijn de goodies die je kan winnen:

  • LittleBigPlanet 3 t-shirt - maat M
  • LittleBigPlanet iPhone 5/S case
  • LittleBigPlanet 3 key ring set bestaand uit de vier personages Sackboy, Oddsock, Toggle en Swoop

  Wat moet je doen om deze vette prijzen te winnen?

  Print één van deze LittleBIGPlanet 3-karakters uit en plak hem op een stevige ondergrond (karton bijvoorbeeld). Vervolgens laat je Sackboy en of een van zijn vrienden kennismaken met de echte boze buitenwereld. Hoe doe je dit? Je laat je printje achter op een leuke locatie en maakt hier vervolgens een vette foto van, welke je vervolgens om kans te maken instuurt naar prijsvraag@xgn.nl. Wees creatief, want de leukste inzendingen gaan er met de prijzen vandoor!

  Laat Sackboy appels eten in de plaatselijke supermarkt of laat Swoop rondvliegen om een vuurtoren. Laat Oddsock achter in het asiel of plaats Toggle in Fatty's Chinese Bar om de hoek. Hoe creatiever de foto, hoe groter je winkans! Je hebt precies een week de kans om mee doen. Hier alvast een voorbeeld!

  LittleBIGPlanet 3

  Zin gekregen in LittleBIGPlanet 3? Doe mee aan de prijsvraag en wie weet kun jij binnenkort vier vrienden blijmaken met LittleBIGPlanet 3 en vette goodies, om vervolgens los te gaan in de game! Noot aan de deelnemers: we gaan later een special publiceren met de leukste inzendingen!

  LittleBigPlanet 3

  Verkijgbaar vanaf 26 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.