Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee tweets lachen om Pokémon kapsels

  Nieuwe Pokémon trailers die onlangs uitkwamen zijn redelijk goed ontvangen. Mensen vonden het tof dat Magikarp wat gek heen en weer sprong en ook werd op social media enthousiast gereageerd op de gyms. De Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee tweets brengen een hoop mensen aan het lachen.

  Zo nemen veel mensen de nieuwe feature om haarstijlen te veranderen niet serieus. Een hele reeks aan tweets geeft aan dat de feature misschien beter niet in het spel had kunnen zitten. Hier vind je er enkele terug die duidelijk maken wat veel twitteraars op dit moment denken.

  Pokémon Let's Go vs Fargo

  We starten de Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee tweets met een serievergelijking. Een Twitter-gebruiker viel het namelijk op dat Eevee eigenlijk een medogeloze slechterik moet zijn, in plaats van een schattig beestje. Hij lijkt immers heel veel op de bad guys uit Fargo.

  Pesten die Pikachu

  Ook Pikachu zijn haarstijl wordt onder de loep genomen. Volgens een andere Twitter-gebruiker is de haarstijl van Pikachu onacceptabel. Hij zou het niet gek vinden als andere Pikachu hem erom zouden pesten. Deze Pikachu zal nog een hele zware schoolperiode kunnen krijgen met dit kapsel.

  Geld ophalen voor een kapper

  Een twitter-gebruiker wil alvast een actie opzetten om geld op te halen voor een kapper. Hij vraagt of iedereen een dollar over wil maken, zodat de 'waardigheid van deze Pokémon kan worden hersteld.' De Twitter-gebruiker lijkt een reddingsoperatie te willen starten om alle Pikachu en Eevee van een bad hairday af te helpen.

  Legendarische haarkapsels

  Niet iedereen vindt het een ramp om al die haarstijlen te zien. Iemand maakt dan ook een flauw grapje dat hij de legendarische Pokémon Mewtwo ook wel zo'n kapsel mee wil geven. Zal het de legendarische Pokémon nog unieker maken?

  Afsluiter van de Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee tweets

  En om toch positief af te sluiten is er iemand die een klein beetje zelfspot naar voren brengt. De nieuwe haarstijl van Eevee en Pikachu laten hem denken aan zijn goede oude kindertijd. Op het moment waarop hij dit kapsel had, had deze speler ook voor het eerste Pokémon Yellow in handen. Dit is de titel waar de nieuwe games heel losjes op gebaseerd zijn.

  Voor meer Pokémon, bekijk eens de vijf gameplay features die ons opvielen. Verder hebben we eerder op alle details een rijtje gezet die al bekend is van dit nieuwe Pokémon avontuur.

  Pokemon: Let's Go Eevee

  Verkijgbaar vanaf 16 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.