Nieuwe Xbox console onthuld in showcase

Article
zondag, 09 juni 2024 om 21:00
s robot white 7d59973eb72f6053d40b1
Tijdens de Xbox Showcase heeft Microsoft maar liefst drie nieuwe consoles aangekondigd. De nieuwe consoles moeten dit jaar nog verschijnen.
Het betrof niet de portable console waar veel geruchten over gingen de laatste dagen, maar de drie nieuwe modellen zijn toch bijzonder. het betreft drie varianten van de al bekende Xbox Series S en Xbox Series X, maar wel met een belangrijk verschil. De Xbox Series X is nu ook beschikbaar in een all-digital variant.

Xbox Series S - 1TB

De nieuwe Xbox Series S die vanaf dit najaar te koop is, is ogenschijnlijk een oude bekende. de nieuwe console is net als de oude Series S uitgevoerd in de bekende robot-white kleur, maar met een 1 TB SSD.
Die extra schijfruimte is bijzonder prettig. Games worden steeds groter en wie een Game Pass abonnement heeft, moet al snel keuzes maken welke games op de spaarzame SSD ruimte mogen blijven staan. De Series S is nu dus met dubbel zoveel ruimte net even wat ruimer in zijn jasje gestoken.
De Xbox Series S 1 TB gaat 249,99 euro kosten en zal later dit jaar beschikbaar komen.

Xbox Series X 1TB Digital Edition

De tweede nieuwe Xbox console is een mooie combinatie van de oude Series S en e Series X. De Xbox Series X 1TB Digital Edition combineert de kracht van de Series X met de all-digital variant van de Series S.
Deze editie is dus vooral gericht om Game Pass gamers die geen schijfjes meer (willen) gebruiken, maar wel een krachtige console willen. De console heeft de vormgeving van de Series X, maar de kleurstelling van de Series S.

Xbox Series X 2TB

Ook de zwarte Xbox Series X heeft een nieuwe variant. Deze variant lijkt op twee druppels water op de oude Xbox Series X, maar is nu uitgevoerd met een 2TB SSD. Van deze Xbox Series X 2TB is ook een prijs bekend gemaakt. Deze Xbox Series X 2TB gaat 649,99 euro kosten.

Populair Nieuws