Nieuwe clips van bioscoopfilm Crawl tonen gevaarlijke wateren!

  Wat doe je als iedereen in je woonplaats geëvacueerd wordt en je vader nergens te bekennen is? Haley Keller probeert koste wat het kost haar vader te bereiken en komt daarbij oog in oog met een stel levensgevaarlijke alligators. Die zijn namelijk ontsnapt nadat een extreme cycloon voor overstromingen heeft gezord. In de film is het aan vader Dave en dochter Haley om te ontsnappen aan de dodelijke beesten.

  Paramount Pictures

  Nu de zomer is aangebroken kunnen we ons een beetje inbeelden hoe lekker het weer wel niet is in de zuidelijke staat Florida in de Verenigde Staten. Gelukkig hebben wij geen last hebben van grote alligators die de wateren terroriseren. Dat is namelijk precies wat Haley en Dave Keller overkomen in de horrorfilm Crawl. We hebben twee gloednieuwe clips van de spannende film, dus kijken maar!

  Lekker snacken!

  In de eerste clip uit Crawl die we voor je hebben, krijg je een klein voorproefje van de dodelijke kracht van de alligators die het overspoelde stadje teisteren. In de 45-seconden durende video hierboven zie je hoe één van de personages te maken krijgt met de gevaarlijke alligators, terwijl hij iemand anders probeert te waarschuwen. “Stan!”, schreeuwt hij luidkeels naar zijn collega voordat hij als een hapje wordt verorberd. Stan staat echter in een tankstation te genieten van wat lekkere snacks. Zakje chips, drankje erbij; heerlijk zou je zeggen. Niet dus, want hij mest zichzelf alleen maar vet voor de aankomende alligator.

  Paramount Pictures

  Bootje varen

  In de tweede clip uit Crawl is te zien hoe de hoofdpersonen van de film een dappere poging doen om te ontsnappen. De 48-seconden durende clip die je hierboven kunt bekijken, laat zien hoe dochter Haley Keller vanuit een boot haar vader en zijn hond uit het water probeert te redden. Wanneer Dave in de boot zit, dreigt het toch mis te gaan. Een nieuwe vloedgolf is onderweg en dendert met flinke kracht binnen. Als gevolg wordt de boot met Haley en Dave meegesleurd en het huis in gelanceerd. Iedereen gaat kopje onder en hoe het verder gaat is nog maar de vraag.

  Crawl draait vanaf morgen in de bioscoop

  Wat er verder in de film gebeurt, kun je gelukkig snel zien, want Crawl draait vanaf morgen in de Nederlandse bioscopen. Voor die tijd kun je alvast lezen wat je moet doen als je een alligator in het wild tegenkomt. Je wil natuurlijk geen lekkere snack worden voor het beest met z’n krachtige bek.

  Dit is een advertorial.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.