De meest sexy outfits van game babes!

  Vrouwen zijn altijd al vast onderdeel geweest van games. Ontwikkelaar hebben allerlei prachtige vrouwen gecreëerd, met mooie bijbehorende outfits. Daarom hier de meest sexy outfits van game babes!

  Ivy - Soul Caliber

  Soul Caliber heeft sowieso unieke personages waarmee je de tegenstander kapot mag slaan. Ivy is wel een van de meest opvallende personages in Soul Caliber. Deze rondborstige dame heeft namelijk een super kinky outfit aan.

  De meest bedekte lichaamsdelen van Ivy zijn haar onderbenen. Voor de rest is Ivy best wel schaars gekleed. Alleen Ivy is al een reden om Soul Caliber aan te schaffen. Dus bovenaan de lijst van de mooiste vrouwelijke game outfits staat Ivy.

  Female ASSassin - Assassins Creed

  De volgende op de mooiste vrouwelijke game outfits lijst is een onbekende. Misschien is het een beetje valsspelen, deze Assassin is nooit in een game voorgekomen. Toch is deze dame wel officieel door Ubisoft gemaakt en vormgegeven. De verkoop van Assassins Creed wordt waarschijnlijk verdubbeld zodra deze vrouw in een Assassins Creed game komt.

  Deze elegant geklede dame oogt misschien heel lief en schattig, maar ze is behoorlijk gevaarlijk. Haar hidden (niet echt hidden) blades zijn daardoor niet minder gevaarlijk. In deze prachtige outfit kan de female assassin waarschijnlijk heel ingocnito de straat op.

  Cammy - Street Fighter

  Cammy uit Street Fighter is misschien niet de mooiste uit de Street Fighter serie. De meesten kiezen dan toch voor Chun Li. Deze special gaat echter niet om de mooiste vrouwelijke game personages, maar om de meest sexy outfits.

  Cammy wint het van Chun Li wat betreft de mooiste outfits. Cammy haar strakke outfit toont haar afgetrainde lichaam, daar zijn alle mannelijke gamers erg blij mee. Cammy hoort gewoon in de lijst met mooiste vrouwelijke game outfits.

  Quiet - Metal Gear Solid

  Quiet uit Metal Gear Solid heeft misschien wel de meeste sexy outfit van alle vrouwlijke game personages, ze is dus ook een must in de mooiste vrouwelijke game outfits lijst. Quiet heeft zulke zware gevechten gehad dat ze haar shirt/hemd is verloren en haar panty vol zit met gaten.

  Quiet heeft een outfit die echt bij haar past, vooral door de riem waaraan ze van alles vast kan maken. Misschien is de outfit iets te bloot, maar ze scoort er wel mee bij de mannen. Bij het zien van Quiet krijg je zin om met Snake te spelen.

  Nariko - Heavenly Sword

  De meest sexy outfit gaat toch uit naar Nariko uit Heavenly Sword. Nariko haar kleding is een prachtige mix tussen bloot en bedekt. Nariko teast haar afgetrainde lichaam, maar zorgt er voor dat het niet te bloot wordt.

  In combinatie met de mooie sieraden en de rode haren van Nariko komt haar outfit helemaal tot zijn recht. Nariko heeft gewoon de mooiste outfit en hoort bovenaan de mooiste vrouwelijke game outfits lijst. Mannelijke gamers hopen vandaag de dag dat Nariko ooit nog zal terugkeren in een Heavenly Sword 2.

  SoulCalibur V

  Verkijgbaar vanaf 3 february 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.