Maffe Maandag - Fuck jou, Blue Monday!

  Welkom, welkom. Het is weer eens tijd voor de Maffe Maandag. En dat op Blue Monday, zogenaamd de meest depressieve dag van het jaar. Laten we ons daardoor op de kop zitten? Nee toch zeker, jongens? Laten we met z’n allen een blij liedje zingen, dansen, want fuck somberheid en melancholie.

  De Maffe Maandag is er namelijk om je te verblijden, hij heeft niks van doen met de kleur zwart. Hij heeft niks te maken met zoute tranen en sombere gezichten. Hij vormt het licht aan het eind van de tunnel, een stukje positivisme in donkere dagen. Een lach op een begrafenis, een zonnetje terwijl de hele wereld om ons heen vergaat. Oorlog? Bestaat niet. Honger? Fuck dat.

  Eerste hulp bij een depressie

  Laat de Blue Monday je de afgrond niet in lokken, zoek op Google naar plaatjes van alpaca's, of geiten. Gebruik de zoekfunctie op XGN en lees eens een Maffe Maandag terug, liefst een over sloths – ik haal me niet in m'n hoofd dat ook maar iemand dat doet, maar desalniettemin. Stuur mij een berichtje op deze website, dan verzin ik een mop voor je – iets over 'skiwi's' of 'slawines', dieper gaan ze niet.

  Wij denken vandaag aan regenbogen, teddybeertjes en bloemen. The Sound of Music, maar dan zonder al dat vervelende gezang – vinden jullie die film ook zo verschrikkelijk? En om de week op een goede manier te beginnen: check de foto hieronder maar eens. Knap, hè? Die kids gamen terwijl hun controllers aangesloten zitten op het televisieontvangertje, dat is nog eens een prestatie!

  Ja

  Toffe actie

  Overigens; heb ik jullie al eens verteld over Banshee? Dat vind ik persoonlijk echt een supertoffe serie, het is op het moment zelfs m’n favoriet. Scrol je naar beneden, zie je de trailer van seizoen 3 staan – of eigenlijk hoef je je muis daar helemaal niet voor te bewegen, ik bedoelde het spreekwoordelijk gezien. Check hem, probeer het eens, ik denk niet dat-ie je zal teleurstellen.

  Hier heb je ... kanker?!

  Door naar een ander onderwerp dat je waarschijnlijk ten zeerste zal verblijden, namelijk: kanker. Ha nee, daar wordt natuurlijk niemand gelukkig van. Maar mij gaat het erom: in Final Fantasy delen ze die ziekte dus gewoon uit. Donkere humor? Misschien, maar persoonlijk kon ik een klein glimlachje toch niet onderdrukken.

  Kanker

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.