Maffe Maandag - Met typcursussen en Digletts

  Hiep-hoi, een nieuwe maandag, nieuwe kansen. Meer werken, meer koffiedrinken. Gezellig keuvelen op de werkvloer, of niet natuurlijk, mochten je collega’s allemaal vervelende heksen zijn. Maar dan kun je altijd nog de Maffe Maandag 'openslaan' op je computerscherm en ‘m de hele dag lezen; keer op keer.

  Niet dat ik me ook maar ergens verbeeld dat er iemand op de wereld is die dat ook daadwerkelijk doet, deze rubriek zo’n tien keer per dag doorspitten. Dat is wel iets te veel van het goede. Ondanks dat-ie natuurlijk elke week weer vol staat met allemaal enorm funny shit. ZOALS DIT BIJVOORBEELD! Speelde jij vroeger ook Tropico? Ik wel, die game was echt hartstikke tof!

  Hou jij er eigenlijk rare gebruiken op na als je achter de computer of je console zit? En daarmee bedoel ik dat je op een vreemde manier typt of iets dergelijks, je muis bestuurt met je voeten misschien? Ikzelf ben vroeger door m’n ouders met de zweep naar een typcursus in de buurt gejaagd, dus dat ‘tienvingerig typen' is er bij mij wel in geslagen – letterlijk, want zo’n lesje was natuurlijk the exact opposite van stoer, maar ik de belichaming.

  Dat dat niet per se de norm is, bewijst de onderstaande foto wel. Zou dat nou lekker gamen?

  ding

  KAPUT!

  Over gamen op consoles gesproken. Ben jij ook de gelukkige eigenaar van een PS4? Tot zover het goede nieuws, want als het antwoord op de vorige vraag 'ja' is, is het jou dan ook opgevallen dat de pookjes van de controller van die spelcomputer nou niet bepaald duurzaam zijn? Op zich geef je dan toch een brevet van onvermogen af, als Sony zijnde.

  Zo’n ding zou namelijk jaren mee moeten gaan, maar dat is niet echt het geval.

  Kapot

  Who run the world? Digletts

  Dan door naar een onderwerp met betrekking tot gaming waar ik ook daadwerkelijk verstand van heb, namelijk Counter Strike: Global Offensive. Niet dat ik de speldynamieken daarvan met jullie door wil nemen. Nee, mijn oog viel op een grappige afbeelding op Reddit. Terroristen in de vorm van Digletts.

  En ik zou mezelf natuurlijk niet zijn als ik dat niet met jullie deelde. Bij dezen!

  Diglett

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.