Maffe Maandag - Met alleen maar LUIAARDS!

  Yes, het is weer maandag! En wat is het buiten mooi weer, hè. Nou ja, dat is eigenlijk raar om te zeggen, want het is binnen nooit mooi weer. In ieder geval: prepare for the attack of the luiaards!

  Ik moet jullie iets verklappen, eigenlijk weet ik helemaal niet wat voor weer het buiten is – of wat voor weer het is gewoon dus. Want ik ben weer eens op vakantie. Ik snap dat jullie nu denken: die Maikel doet maar en doet maar, eerst tweeënhalve week naar Miami en nu heeft-ie weer de benen genomen.

  Maar ik was er ook wel gewoon weer aan toe, aangezien ik een ontzettend druk leven leid. Nou ja, dat is ook niet echt het geval, want meestal sta ik zo rond elven op met een bakje koffie en een croissant, maar het gaat om het idee. Ik zit nu dus in het zuiden van Frankrijk terwijl jij de Maffe Maandag leest op je werk, tough luck!

  R.I.P. Louis

  Overigens, weten jullie nog dat ik je twee weken geleden een belofte deed? Geen voetbal meer in de Maffe Maandag? Nou, ik ga me niet helemaal aan m’n woord houden, want er is iets wat ik jullie echt hoognodig moet vertellen. Iets over Louis, Louis de plant welteverstaan. Weten jullie nog wie – of wat eigenlijk – dat was? Vast, want hij is nou niet bepaald onderbelicht gebleven.

  Nou, vlak voor Nederland – Argentinië stierf ie dus gewoon. En ik ben HEEL serieus. Hij liep Magere Hein tegen het lijf en gaf de geest. En dat is nou net waarom we verloren hebben. Graag voer ik bewijsstuk 1 aan – we hebben het vege lijf nog proberen te redden door een andere totem aan te wijzen (bewijsstuk 2), maar helaas.

  Hieronder een luiaard om je op te beuren.

  Frankrijk en luiaards

  Dat zul je nodig hebben gehad, denk ik. Helemaal omdat ik op het moment opgebeurd word door baguettes en zon, zee een strand. Hoewel er in Frankrijk wel echt alleen lelijke mensen wonen. Ik snap dat ik nu een gehele natie tegen de schenen schop, maar het is nu eenmaal zo.

  Hieronder dus een aantal foto’s van zeer lelijke Franse mensen. Nee, dat was een grapje, ik vind eerlijk gezegd dat ik dat niet kan maken. Beauty is in the eye of the beholder, vergeet dat niet. Er zijn vast ook ontzettend veel mensen die de luiaard hieronder prachtig vinden.

  Nóg een sloth

  Het is overigens niet jullie tegen het hoofd wil stoten door bewust helemaal niks over games te betrekken bij dit artikel. Ik heb net echt op Reddit gekeken of ik iets leuks tegenkwam. Maar dat was dus niet het geval. En jongens, ik neem voor jullie geen genoegen met middelmaat.

  Nog maar een gekke sloth dus, tot over twee weken!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.