Maffe Maandag - Met duivelse katten en gekke shit in GTA 5!

  Ha, jongens, ditmaal is-ie zowaar op tijd: de Maffe Maandag. Geen week te laat, geen week te vroeg; gewoon op de dag dat-ie ook daadwerkelijk online behoort te komen. En dat moet jullie toch gelukkig stemmen. Vandaag heb ik in ieder geval voor jullie in de aanbieding: duivelse kittens en inventieve politieagenten in GTA 5!

  En dat moet toch tot de verbeelding spreken, en dan vooral dat van die kittens. Ben jij een hondenpersoon of zweer je bij katten? Beide groepen staan doorgaans rechtlijnig tegenover elkaar. Waar katten overduidelijk slimmer en wat minder naïef zijn, kun je van honden zeggen dat ze misschien ietsjes trouwer voor de dag komen, wellicht wat liever.

  Tijd voor een foto ... MOTHERFUCKER!

  En reken maar van yes dat ik me realiseer dat het bovenstaande helemaal niks met gaming te maken heeft, maar we kunnen het op tech trekken … Check de onderstaande afbeelding maar eens: zo denk je een schattige foto te nemen van je kitten, kom je er vervolgens achter dat hij als een klein duiveltje aan het bekijken is hoe het snoertje van je iPhone ligt te smeulen.

  Kat1

  Detail, detail en nog eens detail

  En zo combineer je dus schattige diertjes met het daadwerkelijke onderwerp slash thema van XGN, ik vind persoonlijk dat ik dat toch best op een aardige manier opgelost heb. Maar goed, laten we het toch ook maar even over gaming hebben. En wel over de mate van gedetailleerdheid van Grand Theft Auto V.

  Want natuurlijk, elke gamer weet dat Rockstar oog heeft voor werkelijk waar álles; zelfs de kleine onderdelen van een speelwereld. Maar toen ik het plaatje hieronder zag, brak mijn klomp pas echt. Een politieagent heeft zijn voorlampen aan gruzelementen gereden en gebruikt zijn zaklamp nu om de weg voor hem te beschijnen.

  Helemaal volgens de wet? Vast niet, maar misschien dat een van jullie dat voor mij kan testen … I dare you guys. Maar het is toch hoogst bizar dat een NPC in een game tot iets dergelijks overgaat, waarvoor een dikke veer in de kont van Rockstar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.