Maffe Maandag - Deze week over orks en borsten

  Deze week een Maffe Maandag zónder dieren, jongens! Weg met de luiaards, giraffes, tapirs en naakte molratten; dit keer is het nostalgie dat de klok slaat. EN OOK ZIJN ER BORSTEN! EN KATE UPTON! Je leest het al, dat mag jij niet missen.

  Op de hoofdpagina van XGN prijkt vandaag namelijk een preview van Middle-earth: Shadow of Mordor, en die heeft me doen afvragen waarom grote boeken- en filmfranchises, zoals bijvoorbeeld dus The Lord of the Rings, en Harry Potter, eigenlijk maar mondjesmaat goede games krijgen. Natuurlijk, altijd zijn ze wel oké, wel aardig en amusant, maar nooit van het kaliber Morrowind en Oblivion, zeg maar.

  En dat is toch eigenlijk best wel een beetje bizar. Immers, The Lord of the Rings heeft een enorme fanbase – ik ben namelijk vast niet de enige die hele stukken uit die films kan citeren. Kom je met een écht goede game in de wereld van Midden-aarde, wil iedereen ‘m waarschijnlijk maar al te graag hebben. Dus waarom dan steeds halfbakken werk afleveren? Waarschijnlijk heeft dat gewoon iets met de prijs van de rechten te maken, maar dan nog …

  Iedereen houdt van Pikachu

  Zo, bevalt het jullie dat ik deze Maffe Maandag open met een stuk over gaming – weliswaar onder een grote afbeelding van Kate Upton? Echt een breath of fresh air, hè? En dan ook nog eens over een game die in de toekomst uit staat te komen, waar ik het meestal over Pokémon of iets dergelijks heb. Niet dat dat raar is, check de onderstaande afbeelding maar eens. Twee beurzen, één gebouw: gaming in het algemeen vs. Pokémon.Iets heel anders: kennen jullie het gevoel van wakker worden en ontzettend veel honger hebben? Laatst ben ik dus eens midden in de nacht naar beneden getogen om een pak kaas te halen, om dat vervolgens om een uur of 3 ’s nachts in z’n geheel te verorberen. Anderen hebben dat dan weer met pizza, maar daar zo veel trek in hebben als de persoon die je ziet als je op deze link klikt … dan moet je wel echt hardcore zijn. Alles voor fucking pizza?

  O ja, dan vond ik een paar dagen geleden ook nog een interessant plaatje uit de game Risen op Reddit. Je kunt wel stellen dat het personage Patty uit die game een interessante ontwikkeling heeft doorgemaakt door de jaren heen. Een stukje target-marketing van Deep Silver?

  Rob en borsten

  Als jij overigens niet genoeg kunt krijgen van borsten, en dat lijkt me niet geheel onlogisch, dan kun je altijd terecht in dit topic op het forum, waarin vooral Rob je voorziet van leuke afbeeldingen. Elke week struint-ie het internet af, dus complimenteer die jongen eens! Daarnaast kun je er natuurlijk ook altijd meediscussiëren over zaken als Israël en Palestina, maar HA, wie is daar nou helemaal geïnteresseerd in? Kate, wij willen Kate!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.