De beste feestdagen 2020 cadeaus voor je vriendin of vrouw

Article
zondag, 29 november 2020 om 13:00
Het is weer die tijd van het jaar waar het geld ons om de oren vliegt. De feestdagen staan weer voor de deur, dus is het tijd om weer cadeaus te gaan kopen. Om je een beetje op weg te helpen hebben we hier de beste cadeaus voor de feestdagen in 2020 samengesteld voor haar. Zo kan jij jouw vrouw of vriendin helemaal verwennen!

Nintendo Switch Lite

De Nintendo Switch is een perfect console voor de hele familie, maar als je geen zin hebt om te delen kun je natuurlijk ook de Nintendo Switch Lite onder de kerstboom leggen bij de cadeaus. Dit is dan ook één van de beste cadeaus voor de feestdagen in 2020 voor haar. De Nintendo Switch kan eigenlijk alles wat de normale Switch kan, alleen kun je deze niet op de tv aansluiten. Zo krijg je toch wel een beetje het gevoel terug van de oude Nintendo handheld consoles, zoals de Nintendo DS. We kunnen ons nog goed herinneren dat wij voor het eerst die kleine, witte Nintendo DS opstartte met Nintendogs.
je kunt de Nintendo Switch in verschillende kleuren kopen, zoals grijs, geel, turquoise en koraal. Zo heb je altijd de goede kleur onder de boom liggen.
apple watch 1682821f1620117239

Apple Watch Series 6

De nieuwste Apple Watch Series 6 is een geweldige toevoeging aan je leven om al jouw gezondheidsdoelen vast te leggen. Daarom is dit ook één van de beste cadeaus voor de feestdagen in 2020 voor haar. De Apple Watch Series 6 kan onder andere stappen, calorieën, afstanden en snelheden meten. Door al deze informatie te combineren heb je altijd inzicht in jouw gezondheid.
Naast gezondheidsopties voegt de Apple Watch ook veel toe aan je dagelijkse leven. Zo kun jij al jouw berichten, mailtjes en gesprekken bekijken op de Apple Watch en kun je gelijk reageren, zonder je telefoon erbij te pakken. De Apple Watch komt in de kleuren zilver, spacegrijs en roségoud. Je kunt de Apple Watch kopen in twee formaten, namelijk 40mm en 44mm.
iphone 12 mini 2f1605186134

iPhone 12 mini

Wat we misschien het meeste horen in smartphone-winkels is dat vrouwen hun telefoon veel te groot vinden. De ene keer past ie niet in de broekzak en de andere keer is de tas weer te klein. Hierdoor hebben wij de iPhone 12 mini opgenomen bij de beste feestdagen 2020 cadeaus voor haar. De iPhone 12 mini is niet alleen één van de nieuwste modellen, nee, hij is ook nog eens extreem klein. Dit is de kleinste nieuwe iPhone in een lange tijd met een formaat van 5.4-inch.
Nu is de iPhone 12 mini wel het kleinste, maar deze doet zeker niet onder aan zijn grotere broers. iPhone 12 mini is net zo snel en sterk. Het enige waar je misschien op inlevert is het batterijvermogen. In onze iPhone 12 mini review lees je wat je kunt verwachten van deze smartphone.
schuddebuikend je bed inf1605272434

Een goed boek

We stappen even af van het digitale en adviseren je om een goed boek te kopen. Een van de beste cadeaus die je met de feestdagen 2020 kunt kopen voor haar is dan ook een heel goed boek. Op internet zijn veel lijsten te zien, waar goede boeken in worden uitgelicht. Als je een paar goede suggesties nodig hebt, dan kunnen we onder andere 'De meeste mensen deugen' van Rutger Bregman, 'Let op mijn woorden' van Griet op de Beeck en natuurlijk het debuut van onze eigen Rox van der Helm 'Schuddebuikend je bed in' zeker adviseren.
De laatste vermelding is misschien wel de beste. Niet omdat Rox onze hoofdredacteur is, maar omdat ondergetekende gewoon weet dat zij een fantastisch boek met verhalen over onder andere seks, bn'ers en corona perfect kan brengen. Daarnaast maak je ook nog kans om een eigen comic te winnen als je het boek koopt, zoals te lezen is op haar Instagramaccount: vanderhelmrox.
550x597f1605606751

Massage Gun

Als laatste op onze lijst met de beste feestdagen 2020 cadeaus voor haar hebben wij een massage-apparaat. Dit is alleen niet zomaar een massage-apparaat, maar een echte Massage Gun. Ondergetekende kan beamen dat dit extreem fijn voelt, vooral op de pijnlijke spieren na het sporten.
Jouw vriendin of vrouw zal je zeker bedanken als je dit cadeau doet met de feestdagen in 2020. Wie heeft er nou even geen ontspanning nodig van het thuiswerken, corona of iets anders.

Dit zijn de beste feestdagen 2020 cadeaus voor haar

Dit is maar een greep uit de beste feestdagen 2020 cadeaus voor je vriendin of vrouw, maar met deze producten weten we zeker dat je iemand blij kunt maken. En daar gaat het uiteindelijk gewoon om.
Disclaimer: Hoewel Rox van der Helm hoofdredacteur van XGN.nl is, heeft ze geen invloed gehad op inhoud van dit bericht. Hetzelfde geldt voor Theo Weber, redacteur van XGN.nl.

Populair Nieuws